Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Nice Selfie

Специализираната серия маски за лице Nice Selfie е лесен и ефективен начин да съхраните естествената красота на кожата и да се избавите от несъвършенствата. Създадени с най-добрите природни компоненти, маските целенаправено решават проблемите на различни типове кожа, проникват в дълбоките слоеве за максимално ефективен резултат.

Маските действат по-интензивно от средствата за ежедневна грижа, след употребата на маска кожата буквално се преобразява. Активните компоненти проникват дълбоко в кожата, изглаждат бръчките получени в следствие на сухотата, успокояват раздразнена кожа, подобряват нейната стегнатост, нормалнизират функционирането на салните жлези.

С помощта на маските може да се постигнат поразителни резултати само за няколко минути, най-важното е да се избере подходящия продукт според състоянието на кожата.

Табличен вид

Продукти

Маска за лице "Лилава глина + Хибискус"

Разкошна маска за изискана комплексна грижа за кожата на лицето. Благодарение на синергията от ценни компоненти, маската изтрива следите от умора и стрес, забележимо стяга кожата, изглажда бръчки и изравнява тона, дава на кожата здрав, сияещ вид.

Препоръчва се за всички типове кожа.

Цена: 16.00лв.
Няма наличност

Маска за лице "Мюсли + Соево мляко"

Маска с бяла глина, премахва усещането за стегнатост, сухота и люспене, придава комфорт, прави кожата равна и кадифена.

Препоръчва се за суха и нормална кожа.

Цена: 16.00лв.
Няма наличност

Маска за лице "Праскова + Мента"

Деликатна маска на основата на жълта глина, като гъба абсорбира излишния кожен себум и нормализира функционирането на солните жлези, помага за свиване на порите, дава на кожата чистота без да я пресушава.

Препоръчва се за проблемна кожа.

Цена: 16.00лв.
Няма наличност

Маска за лице "Портокал + Йогурт"

Наситена маска за интензивна грижа за кожа с разширени пори. Подобрява метаболитните процеси в тъканите, почиства порите, предотвратява от появата на черни точки, премахва увехналия цвят на лицето и прави кожата по-нежна, равна и еластична.

Препоръчва се за комбинирана кожа.

Цена: 8.00лв.
Няма наличност
Предишна1Следваща Страница 1 от 1