Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Натурална козметика "Белита" Натурална козметика "Белита"

 

 

 

Подкатегории

Green Snake (11)

 

 

Антивъзрастовата козметична линия „Green Snake”е разработена на основа на уникалния трипептид SYN®-AKE, който възпроизвеждабелтъченната последователност, отговаряща за парализиращата функция на отровата на храмовата усойница. SYN®-AKEработи като миорелаксант, меко блокира активните движения в мускулите, което води до изглаждане на бръчките без да има нарушения в естествената мимика на лицето.

 

Сега вие ще можете свободно да изразявате вашите емоции без те да добавят нови бръчки по кожата. Козметичните продукти основани на SYN®-AKEса по-мека алтернатива по сравнение с процедурите по инжектиране на миопарализиращ токсин, те са безболезнени, безопасни и нямат негатвни последствия, а пък ефективността им се доказва от изследванията, проведени от Швейцарската компания DSM.

 

Подуктите от козметичната линия „Green Snake” показват видими резултати само за няколко дена: намалява се дълбочината на сгънките, мимическите бръчки стават по-незабележими, кожата става по-гладка и по-еластична.

Азиатски тайни (10)

От край време азиатските жени очароват целия свят със своята безупречна неувяхваща красота. Корейците сравняват женската красота с нежността на цветни листенца и сиянието на скъпоценен порцелан. С новата козметична серия „Asian Secrets”от компанията Витекс, вие ще разкриете тайната на идеалната кожа.

 

Многостепенна система за грижа за кожата. Подбрана комбинация от ценни природни компоненти:

 

 

 

 

 

Масло от японска камелия– най-важният компонент на източната медицина и козметология. Богато на витамини А, В, и Е, колаген, антиоксиданти, ненаситени мазнини и цял ред от полезни киселини – олеинова, линолова, палмитинова, стеаринова и арахидонова. Да отбележим, че концентрацията на тези полезни кисеини е 10 пъти по-голяма в камелията, от колкото в други растителни масла. Маслото се смята за немазно, бързо се попива в кожата и не оставя блясък.

 

 

 

 

 

 

 

Оперативно прониква в дълбоките слоеве на кожата, превъзходно подхранва и хидратира, изглажда бръчките и намалява тяхното появяване, омекотява „гънките“ и повишава тонуса на кожата.

 

 

 

 

 

 

 

Гъба Мацутаке– най-скъпата и рядка гъба в Азия. Това е култова гъба, в чест на която се строят храмове и се правят празници. Наситена с калий, магнезий, фолиева киселина, лецитин и ерготионеин, има антиоксидантно действие, ефективно забавя процеса на стареене на кожата, бори се с пигментацията.

 

 

 

 

 

 

 

 

Азиатска центела – от древни времена е известна в източната медицина и козметология като един от най-ценните ингредиенти, ускорява регенерацията на клетките, омекотява и хидратира кожата, успокоява и освежава, повишава тонуса, изглажда бръчките и се бори с признаците на стареене, придава на кожата еластичен, свеж и стегнат вид.

 

 

 

 

 

 

 

 

Императорски жен-шен – има мощно подмладяващо действие, регулира обменните процеси, помага за изглаждането на бръчки и забавя тяхното появяване, подобрява тонуса на кожата, подтиска действието на свободните радикали, които ускоряват процеса на стареене.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червен жен-шен – подхранва кожата на главата, предпазва я от сухота и люспене, усилва микроциркулацията, укрепва космените фоликули и способства растежа на силна и гъста коса.

 

 

 

 

 

 

 

Копринен протеин – изравнява микрорелефа, дълбоко хидратира и подобрява еластичността на кожата, възвръща нейната мекота и гладкост. Укрепва и изглажда структурата на косата, защитава от повреждения, предпазват от появата на цъфнали краища, повишата гъвкавостта и еластичността на косата, придава блясък.

 

 

 

 

 

 

 

 

Нар – мощно подмладяващо средство, уникално в своя състав, има антиоксидантни свойства, защитава кожата от свободни радикали, успокоява и омекотява, изглажда и стяга, предотвратява разрушението на колаген и обезводняването, свива порите и изравнява текстурата на кожата, подобрява цвета на лицето, придава на кожата енергия и сияние.

 

 

 

 

 

 

Арганово масло – насища кожата с необходими питателни вещества, премахва усещането за сухота и стегнатост, прави кожата гладка, мека и нежна, повишата гъвкавостта и еластичността на косата.

 

 

АНА-киселини– действат върху състонието на кожата на молекулно, клетъчно и тъканно ниво. Способстват за внимателно финно ексфолиране на повърхностния слой на кожата, изравнявайки микрорелефа и стимулирайки обновяването на клетките, имат изразен подмладяващ ефект, подобряват цвета на лицето, придават на кожата сияние.

 

 

 

 

3D-Ретинол– 3 активни формули на ретинола, действат по няколко направления:

 

LPD’s Vitamin A– инкапсулиран ретинол, има висока проникваща способност, запазва своята ефективност за дълго време и почва да действа непосредствено след нанасяне върху кожата, възстановява, укрепва влакната на колагена, предотвратява тяхното разрушение, увеличата плътността на кожата, подсилва гъвкавостта и изглажда даже най-дълбоките бръчки.

 

Vit-A-Like– активизира синтеза на колаген, ускорява процеса на клетъчно обновяване, намалява бръчките, укревпа и стяга кожата, изравнявва цвета на лицето.

 

Витамин А– възстановява защитните функции на кожата, бори се със свободните радикали, предпазва от преждевременно стареене, изравнява повърхността на кожата.

MEZOcomplex (19)

 

 

Нова козметична линия MEZOcomplex от «БЕЛИТА», разработена по нова без инжекционна Биоревитализираща мезотерапия за три възрастови групи — 30+, 40+, 50+.

За всяка възраст е подбрана специална балансирана формула с високоефикасни компоненти, които възстановяват баланса на влагата и предпазват от преждевременно стареене.

 

Какво е мезотерапия?
Мезотерапията е уникален метод в естетичната дерматология при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли. Чрез инжектирането се избягва защитната бариера на епидермиса. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата.

 

Фирма Bielita използвала най-новите технологии и е разработила MEZOcomplex линия на базата на компоненти с висока производителност - прекрасна алтернатива на мезоинжекции.

 

Козметика за възраст 30+ дълбока хидратация на кожата

 

Повърхностна и дълбока хидратация на кожата, поддържане на оптимално ниво на обновяване на хиалуронова киселина - ключът към запазване на младостта на възраст над 30 години.

 

Основни активни съставки козметика за възраст 30+

 

Optim Hyal ™ - алтернатива на инжектиране на хиалуронова киселина - съдържащ Glikokiny ™ (бионалични олигозахариди), които са в състояние да проникнат дълбоко в кожата, в качеството на интрадермално инжектиране, като по този начин стимулират и оптимизират  синтеза на собствената хиалуронова киселина в кожата.

 

Високомолекулна  хиалуронова киселина дълбоко овлажнява кожата и задържа влагата на повърхността, подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките.

 

Коктейл от аминокиселини (таурин, глицин, аргинин) изпълва клетките на кожата с енергия и жизненост и, стимулира регенерацията на клетките.

 

LPD на поливитаминни (витамини A, C, E, F) ускоряване на процеса на обновяване на клетките, стимулира производството на колаген и намаляване  бръчките.


 

Основни активни съставки козметика за възраст 40+

 

На 40 години започва стареене на кожата: намалява дебелината на дермата и епидермиса, кожата губи своя тонус,, фини линии се превръщат в дълбоки, оформят се бръчици около очите, "пачи крак", появяват се  тъмни кръгове  под очите и подпухналост.

 

Активни съставки козметика за възраст 40+

 

Ambre Océane SPE - екстракт от водорасли Pelvetia canaliculata

 

Доказан ефект  Ambre Oceane®:

 

засилена синтеза на колаген с 43% *;

повишена синтеза на хиалуронова киселина 19% *;

общо намаление площ на бръчките с 16% *;

намаляване на броя на бръчките с 15% *

 

*ефект се постига след 42 дена  ежедневна употреба, ефективността е доказано от Seppic, Франция

 

Хиалуроновата киселина с насочващо действие (Hyal Sphere XP) - хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, капсулирани в сферолити с патентована капсулирана технология - придава обем и еластичност на кожата, осигурява ефекта на лифтинг бързо  изглажда умерени бръчки (първият видим резултат идва чрез 1 час).

 

Козметика за възраст 50+ КОМПЛЕКСно подмладяване на кожата

Козметика Mezocomplex 50+ е насочена основно към възстановяване на "триъгълника на красотата" (бръчки и линии по челото, назолабиални гънки) и активирането на гени, участващи в синтеза на хиалуронова киселина, колаген и еластин.

 

Matrigenics.14G - концентрат, получен от репродуктивната част на водорасли Undarii  -  активира гени, участващи в синтеза на хиалуронова киселина, колаген и еластин.

 

Хиалуроновата киселина с насочващо действие (Hyal Sphere XP) - хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, капсулирани в сферолити с патентована капсулирана технология - придава обем и еластичност на кожата, осигурява ефекта на лифтинг бързо  изглажда умерени бръчки (първият видим резултат идва чрез 1 час).

 

 

MEZOcomplex 60+

 

Козметичната серия MEZOcomplex 60+е направена преди всичко за възстановяване на контура на лицето, борбата с увисването на кожата, намаляване и изглаждане на бръчки, намаляване на възрастовата пигментация, интензивно хидратиране и подхранване на зрялата кожа, а също така за подобряване на плътността.

Активни компоненти на серията 60+

 

X50 Antiaging -намалява бръчките с 33%*, увеличава синтеза на колаген със 137%* и увеличава синтеза на еластин със 141%*

 

*ефектът се постига за 28 дена ежедневно приложение, ефективността е доказана от компанията Infinitec, Испания

 

X50 Antiagingима 4 основни действия: подхранва, хидратира, омекотява и прави кожата по-еластична

 

Хиалуронова киселина с направено дейстие Hyalusphere XP - хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, инкапсулирана в сферулити с помощта на патентована технология - придава на кожата обем и гъвкавост, осигурява лифтинг ефект, бързо и значително изглажда средните бръчки (първите видими резултати могат да се забележат само 1 час след нанасяне).

 

Низкомолекулна хиалуронова киселинаповишава гъвкавостта на кожата с 21%*, намалява кожната грапавост с 66%*

 

*ефектът се постига за 28 дена ежедневно приложение, ефективността е доказана от компания Soliance, Франция

 

LumiskinTM- изравнява цвета на лицето, намалява възрастовата пигментация, придава на кожата естествено сияние и безупречен вид.

 

Tens’UpTM - осигурява изразен видим лифтинг ефект, има длително антивъзрастово действие поради подобряването синтеза на колаген

 

Витамин Е - „витаминът на младостта“ – активизира синтеза на колаген и еластин, възстановява хидратацията на кожата, премахва сухотата и люспенето, укрепва защитната бариера на кожата, предпазва клетките на кожата от негативното въздействие на УВ лъчи.

 

IdealiftTM - високоактивен комплекс за идеален контур на лицето – стимулира синтеза на еластин, подобрява еластичността и гъвкавостта на кожата, намалява забележимите ефекти от въздействието на гравитацията, контролира увисването на кожата.

 

Хиалурон LIFT 55+ (6)

Серия Хиалурон LIFT 55+, е създадена за жени след 55-годишна възраст за борба с основните възрастови промени на кожата и има за цел да възвърне на кожата ясни контури, стегната брадичка и изглаждане на бръчките.

 

 

АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ:
УЛТРАКОНЦЕНТРИРАНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ("младежка молекула") 2 форми: високо молекулярно и низко молекулярно тегло.
Високомолекулярната хиалуронова киселина компенсира свързаната с възрастта загуба на междуклетъчен обем: усилва хидратацията. Намалява появата на бръчки, осигурява визуален повдигащ ефект, образуват невидима мрежа върху повърхността на кожата, дава гладкост и еластичност.
Низко молекулярна хиалуроновата киселина осигурява дълбоко овлажняване на кожата, стимулира синтезан на протеин, увеличава еластичността и предотвратява загуба на влага.
U-ACTIVE®GF е "интелигентна" комбинация от 5 растежни фактора и трипептид на колаген - специфичен протеин,който забавя процесите на стареене на клетките.
 
U-ACTIVE®GF действа на клетъчно ниво, активира процеса на възстановяване, стимулира регенерацията на клетките, повишава синтеза на колаген, намалява бръчките и  подобрява външния вид на кожата.
 
SLIM — EXCESS -  V-shape: възстановява извивката на шията и брадичката, бори се с отпусната кожа.
 
ESSENSKIN поддържа основните жизнени функции на кожните клетки, възстановява еластичност, плътност, гладкост.
 
ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ ("черен диамант") - невероятна подмладяваща съставка, богата на минерални вещества, стимулира производството на колаген, възстановява и изпълва кожата с жизнена енергия, ефективно намалява бръчките, стяга кожата, намалява броя на тъмни петна.
 
КЛИНИЧНО доказано:
21% по-еластична кожа *,
65% по-плътна кожа *,
46% подобряване на еластичността на кожата **,
67% подобрява хидратацията на кожата **.
* Само за 4 седмици на употреба. Доказано от Sederma (Франция)
** След 2 месеца употреба. Доказано от Unaited Active (Корея).
 

Protein Repair (5)

Всеки ден външни вактори оказват негативно въздействие върху косата, деформират структурата, предизвикват начупване и изтъняване на косъма, косата става слаба и безжизнена. Обаче всички тези проблеми могат да бъдат решени с помощта продуктите от сеията Protein Repair.

Серията Protein Repair е създадена на основата на микропротеиновата ваксина, състояща се от три активни протеина, които запълват поврежденията в различните слоеве на косъма, осигурявайки по този начин укрепване и възстановяване по цялата дължина.

Микропротеини от кератин – дълбоко реконструират косата на нивото на кортекса, който отговаря за еластичността и здравината на косъма. Микропротеините запълват структурни микропукнатини и празнини, възвръщат естествения кератинов слой и по този начин укрепват косата и намаляват начупването.

Копринен протеин – възстановява и укрепва кутикулите на косата, повишава еластичността и гъвкавостта, придава на косата блясък и изглажда цъфтящи краища.

Кашмирен протеин – изглажда повърхностните люспи на космите, подпомагат образуването на по-силен защитен слой, което значително предпазва космите от нови повреждения.

 

Благодарение на комбинацията от три активни протеина косата се преобразува, става по-силна, по-еластична, копринено мека, придобива красиво природно сияние и разкошен вид.

 

 

МУМИО (5)

                                       мумио

 

 

Мумио, безценен "дар от планините" ...  В продължение на векове  традиционната медицина го използва като средство за възстановяване на здравето и красотата. Нашата нова разработка - серия "Мумио анти-косопад" - решава проблема на загубата на коса. Ефективността на която е била подтвърдена с резултатите от клинични изследвани. "Мумио" - просто много коса!

LASER LIKE system (5)

LASER LIKE system

 

LASER LIKE SYSTEM. Лазерният ефект е иновативен, интегриран подход към грижата за кожата на лицето, шията и деколтето.

 

Основни активни съставки

Juvinity™ - иновативен, патентован активен ингредиент, който забавя клетъчното стареене на кожата, видимо смалява бръчките, продлива жизненият цикъл на клетките, реструктурира кожата на лицето, шията и деколтето

Epidermist™ - уникален високоефективен компонент от природен произход, подобрява клетъчното обновяване, премахва повъхностни несъвершенства и изглажда кожата, усилва кожният имунитет, стимулира синтеза на хиалуронова киселина

Beautifeye™ - активен компонент от природен произход, подсилва и подобрява свойствата на кожата около очите, стяга кожата, намалява тъмни петна и отоци

Hydrofiltrat Menyanthes™ - антиоксидант от ново поколение за укрепване на кожата, бори се с увисването на кожата и измененията на овала на лицето, стимулира синтеза на колаген, придава видим лифтинг ефект

Lumiskin™ - уникален компонент, получен от кората на чилийското дърво Болдо. Има чудесни избелващи свойства, изравнява цвета на лицето, намалява възрастова пигментация, придава на кожата естествено сияние и безупречен вид

Tens’Up™ - комплекс от натурални полизахариди, има длително антивъзрастово действие, създава прозрачен еластичен воал на повърхността на кожата, което придава забележим лифтинг ефект

X-Pressin™- стабилна и 5 пъти по ефективна форма на природния фермент папаин. Неговата особеност е способността да разгражда определени протеини, облегчавайки по този начин премахването на повърхностните омъртвели клетки. Прави кожата гладка, тонизира, премахва несъвършенства и осигурява равен тон на кожата.

 

 

 

Магията на Мароко (7)

Серията ""Магията на Мароко" е създадена с балансирана комбинация от няколко абсолютно натурални съставки, които променят косата и кожата до главозамайващи, създаващи чувство на блаженство и повишаващи самочувствието резултати.

Всички съставки, използвани в продуктите, са на базата на научни открития, които доказват техния ефект. Продуктите са това, което обещават – създаване на красива кожа и коса.

Глина расул се добива в Атласките планини в Мароко.

Мароканска глина прекрасно подхождкакто за грижата за косата, така и за кожата на лицето и тялото. Глина расул притежава меко излющващо  свойство, благодарение на което тя нежно почиства кожата от замърсяванията и мъртвите клетки. Освен това, повишава тонуса и еластичността на кожата, свива порите, подобрява микроциркулацията, помага в борбата с отоци. Както и другите козметични глини, тя има противовъзпалителен ефект и нормализира мастният баланс на кожата.

 

Ефективна е глината расул и при грижата за косата. Тя укрепва луковиците на косъма и помага в борбата с косопад, както и подобрява структурата на косата по цялата дължина: при използването на глина се затварят люспичките на косъма, благодарение на което косата става блестяща и копринена. Също така глината нежно почиства косата и нормализира работата на мастните жлези на кожата на главата, с което отстранява излишните мазнини по косата.

Моринга е маслодайно дърво с бели цветове познато с бързия си растеж. Отглежда се във всички тропични и субтропични райони.

Това дърво е известно като "дървото чудо" или "дърво на вечността", заради силната устойчивост в екстремни условия на живот.

Благотворните му съставки, имащи подхранващи свойства, правят чудеса с кожата.

Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие – защитава кожата срещу замърсители от околната среда и в същото време я почиства, като премахва всички микрочастици, които запушват порите.

Моринга образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

Сусамовото масло е богато на витамин Е, фосфор, калций магнезий.

Наричат го еликсир и е използвано в продължение на хиляди години за подхранването на кожата и косата.

Маслото от черния кимион се нарича "течното злато на фараоните"

В разкрасяващата козметика маслото от черен кимион се използва поради неговите успокояващи, регенеративни, възвръщащи жизнеността и противовъзпалителни свойства. Подходящо е за всякакъв тип кожа и особено суха, чувствителна, зряла, груба или възпалена кожа.

Специалните протеини задържат влагата, намаляват бръчиците, подхранват я и забавят процесите на стареене. Помага при ухапване от насекоми, ужилвания, драскотини. Няма странични ефекти.

Традиционно се използва за подсилване растежа на косата, за блестяща и здрава коса и намаляване на косопада.

Комплекс BioDTox стяга порите, намалява лющене на кожата и намалява транс-епидермалната загуба на вода, осигурява защита срещу оксидативен стрес, намалява съдържанието на вода в тъканите, стимулира процеси на детоксикация на клетките на кожата.

Активен компонент SymFit ™ действа върху мастната тъкан намираща се  в по-дълбоките слоеве на кожа.

  • забавя на образуването на нови мастни клетки с 80% *

  • стимулира липолизата с 60% *

  • предотвратява повторното запълване на мастните депа с 55% *

 

* Ефект се постига след 4 седмици, доказано от Symrise, Германия

Пептиди (5)

Peptide - “Ваксина на младостта“

 

Вляка възраст е прекрасна. Съзряване дава ново възприятие на живота и красота. Вие не искате да изглеждате по-възрастни, отколкото се чувствате. За да се радвате на всеки миг от живота си, Витекс създаде серия от ново поколение козметика за зряла кожа.

Козметична серия Peptide - “Ваксина на младостта“ е предназначена за тези, чиято кожа се нуждае от корекции свързани с възрастови промени и активно подмладяване. Ефекта при използването на тази серия е сравним с ефекта от прилагането на естетична медицина.

Козметична серия Peptide - “Ваксина на младостта“ е създадена с най-висока научна точност и ефикасност.

 

Съставките на тази серия се базират на мощни активни компоненти, които:

- Подобряват еластичността на кожата

- Изглаждат кожата и премахват дълбоки бръчки

- Подобряват структурата на кожата и предават прекрасен цвят на кожата.

 

 

 Основни съставки:

• Matrihyl 300 (комплексни пептиди) Съдържа специална сигнална молекула - матрица, която влияе на процесите на обновяване и възстановяване на кожата. Тя активира синтеза на колаген и еластин в кожата, което осигурява ефективен анти-бръчки ефект, значително подобрява тонуса и външния вид на кожата.  

 

Намалява бръчките до 45%

 

• Fucogel (комплекс проиродни полизахариди) Осигурява дълготрайна дълбока хидратация както на повърхността, така и в по-дълбоките  слоеве на кожата. Предпазва кожата от вредните фактори на околната среда, прави я копринено мека, и дава усещане за комфорт.

Подобрена хидратация на кожа до 79%

 

• Ten'sup (комплекс олигозахариди) - иновативен компонент, който чрез подобряване синтеза на колаген има двоен ефект върху кожата:

- Изразен незабавен лифтинг ефект

- Продолжително анти-стареене на кожата

Дълготраен лифтинг ефект


 

Според проучвания на френски компании: „SEDERMA”, “SOLABIA”, “PROVITAL”

Препаратите на тази серия се допълват взаимно, създават синергичен ефект.

Репей- интензивна грижа против косопад (5)

 

 

Репей- интензивна грижа против косопад

 

Маслото от корени на репей (или маслен извлек) засилва кръвообращението в скалпа, укрепва и подхранва космените фоликули и възстановява структурата на увредената коса.

 

Активни съставки:

 

Екстракт от репей - засилва кръвообращението в скалпа, укрепва и подхранва космените фоликули и спира косопад.

Dynagen - запатентован комплекс се състои от хидролизирани протеини. Укрепва косата, намалява косопада, подобрява външния вид.

Кофеин-  удължава живота на космените фоликули и стимулира тяхното последващо развитие.

D-пантенол - укрепва структурата на косъма, възстановява увредените участъци, има дълготраен хидратиращ  ефект.

Кондиционер за коса - придава обем и леко разресване.

“Магията на природата” с екстракти от билки (6)

 

“Магията на природата” с екстракти от билки

Не е тайна, че преди, много жени са имали  дебела красива и здрава коса. Тайната е в магията на природата. Как да се поддържа красотата на косата в днешната агресивна среда на града?
Професионалисти  препоръчват да се използва най-доброто от това, което природата ни е дала, и най-доброто средство за коса - е естествени отвари от лечебни растения.
Линията "Билки" на BIELITA - създадена от екологично чисти натурални билково екстракти, с които ще преоткриете красотата на косата!

УНИКАЛНА СИСТЕМА ЗА контрол НА КАЧЕСТВОТО:

  1. Ние проучваме невероятни и тайнствени лечебни свойства на растения.

  2. Ние избираме растения, които са идеални за различни типове коса.

  3. При производство на натурални екстракти ние използваме модерни технологии.

  4. Ние избираме само екологично чисти билки.

Козметичната линия за коса "Билки" е създадена от внимателно подбрани, екологично чисти растения за  индивидуализирана грижа, която дава видими резултати за подобряване на косата при жените и мъжете.

        -  Съдържа 100% натурални  отвари от билки
         -Не съдържа парабени
         -Без синтетични оцветители
         -Без силикони

 

Fresh Hair Сух шампоан “Свежа коса” (3)

Fresh Hair   Сух шампоан - е бърза грижа за косата, винаги и навсякъде, перфектната прическа във всяка ситуация, вашето добро настроение и самочувствие!

Открийте линията на сухи шампоани “Fresh Hair”  от "Витекс".

Сух шампоан - перфектен инструмент, който ви позволява мигновено да  подобрите външния вид на косата, веднага да я освежите и почистите, когато нямате възможност да я измиете.

Сух шампоан съдържа биологично активни съставки, които ефективно премахват замърсяването и възвръщат красив вид на косата.

Той е незаменим инструмент за активни хора, които  постоянно пътуват, или в рамките на няколко секунди искат да освежат косата си преди една делова среща или тържествен повод..

 

ПРОТИВ ПЪРХОТ (2)

Интензивна козметика против пърхот

 

Активната формула подсилена с ZnPT * - Цинк Пиритион - ефекта още от първия път!

0% пърхот

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПЪРХОТЪТ?

Пърхотът е много чест проблем на скалпа, който има две разновидности. Мазен пърхот или себореен дерматит се наблюдава, когато мазни жълтеникави люспи се формират по скалпа и залепват по главата и косата. Сух пърхот се наблюдава, когато бели люспи се формират по скалпа и падат от главата и косата. Други симптоми могат да включват сърбеж, зачервяване, както и мазен или сух скалп.
Пърхотът се появява, когато процесът на обновяване на скалпа се съкращава, което води до бързо отделяне на роговите кожни клетки, които залепват една за друга и формират видими люспи. 
 
Този процес – известен като хиперпролиферация на кожата – се причинява от микроорганизъм на име Malassezia globosa, който се храни с естествените липиди или масла, произвеждани от скалпа Ви. Този микроорганизъм дразни скалпа и причинява микровъзпаления и сърбеж на кожата. 
 

 

РЕШЕНИЕ:  Използвайте "ИНТЕНЗИВЕН шампоан против пърхот за мазна коса и проблемен скалп"  или "ИНТЕНЗИВЕН​ шампоан против пърхот за суха коса и проблемен скалп", за да отмиете люспите, без да дразните скалпа си.
 
 
 
 
 
Серията "Против пърхот" съдържа изключително ефикасни активни съставки:
 
ZnPT * (пиритион цинк)-патентована съставка, има противовъзпалително, антибактериално и противогъбично действие. Почиства косата и скалпа от пърхота още след първото му прилагане, нормализира функцията на мастните жлези.
Салицилова киселина-има силно ексфолиращо действие, предотвратява бързото омазняване на косата.
Алантоин-облекчава сърбежа и дразненето 
Ментол-облекчава дискомфорта, освежава
Природен бетаин и биотин (витамин Н)-подхранват и укрепват косата и успокоява кожата на главата, овлажняват, предотвратяват накъсването на сухата коса.
Активните системи за кондициониране придават обем от корените 
Прополис-ревитализира кожата на главата. С антибактериални и противогъбични свойства, премахва пърхота, облекчава възпаление и сърбежа. Придава на косата блясък и еластичност.
 
 
 

Облепиха и липов цвят (5)

                                     

                                       Облепиха и липов цвят

 

Козметичната серия "Облепиха и липов цвят" е идеална за суха, нормална и дори много чувствителна, лесно раздразнима кожа. Всички компоненти на тази серия, са на базата на естествени съставки - хипоалергенни облепиха и липов цвят, които имат лечебен ефект.

 

Плодовете от облепиха и цвят липа отдавна се използват в народната медицина и козметика, поради техните уникални защитни, подхранващи и регенериращи свойства.

 

Облепиха - растение с множество лечебни свойства. Oранжевото чудо в козметологията - естествен концентрат от каротиноиди, витамини и полиненаситени мастни киселини. Богат комплекс на хранителни вещества в облепиха защитава биологичните мембрани на клетките от негативните влияния.

 

Липов цвят - създава защитна бариера върху кожата, има висока регенериращо действие, задържа влагата - създава липидния баланс, моментално успокоява кожата.

Keratin Active (4)

Интензивно възстановяване на коса с активен кератин

Косата ви изглежда зле?    Имате цъфтящи краища?  Косата ви "непослушна", "стърчаща?"

 Причините - липса на кератин в структурата на косъма, което се дължи на отрицателното въздействие на околната среда, небалансирана диета, стрес, строги диети, къпане в морска вода, боядисване или често химическо къдрене.

За да се запълни дефицита на кератин в косата може да ви помогне козметична серия “Кератин Актив”

 

Активен кератин интензивно насища, опазва и възстановява структурата на косъма, намалява на цъфтежа и възвръща красотата.

Кератинът - естествен протеин, който е основният компонент на структурата на косъма, той снабдява космените фоликули с хранителни вещества, предотвратява късането на косата, стимулира растежа и й придава сила и ослепителен блясък.Защитава косата от слънчевите лъчи, студ, вятър и морска или хлорирана вода .

СУПЕР ОБЕМ (3)

 

 

ПОВЕЧЕ ОБЕМ И БЛЯСЪК ЗА ВАШАТА КОСА!

 

Специалната формула, обогатена с копринени протеини нежно почиства и въстановява структурата на косъма, трансформира косата, придава обем и сила. Повдига корените на косата без утежняване за 24 часа. 

Табличен вид

Нови продукти