Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Нощен МезоКрем 30+

Описание

Нощен МезоКрем за дълбока хидратация на кожата 30+

Активно стимулира подновяване на клетките и синтеза на хиалуронова киселина по време на сън. Възстановява оптималното ниво на хидратация, повишава еластичността и плътността на кожата, подхранва и подобрява структурата, изглажда бръчки.

 

Optim Hyal ™ стимулира синтеза на хиалуронова киселина, възстановява оптималния баланс, подобрява хидратацията на кожата, подобрява нейната еластичност, плътност, намалява бръчките.

Високо молекулярна хиалуронова киселина дълбоко овлажнява кожата и задържа влагата на повърхността, подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките и изравнява тон.

Коктейл от аминокиселини (таурин, глицин, аргинин) изпълва клетките на кожата с енергия и жизненост, стимулира регенерацията на клетките.

Какаовото масло подхранва и овлажнява кожата, има регенериращо и антиоксидантно действие.

Бадемовото масло успокоява, омекотява и подхранва.

LPD”s комплекс на поливитаминни (витамини A, C, E, F) ускорява процеса на обновяване на клетките, стимулира синтеза на колаген и намалява бръчките.

 

ВНИМАНИЕ: активна формула — возможно пощипване

  • Код: ME0002
  • Производител: Belita
  • Тегло: 0.050 кг
Цена: 17.50лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Козметика за възраст 30+ дълбока хидратация на кожата

 

Повърхностна и дълбока хидратация на кожата, поддържане на оптимално ниво на обновяване на хиалуронова киселина - ключът към запазване на младостта на възраст над 30 години.

 

Основни активни съставки козметика за възраст 30+

 

Optim Hyal ™ - алтернатива на инжектиране на хиалуронова киселина - съдържащ Glikokiny ™ (бионалични олигозахариди), които са в състояние да проникнат дълбоко в кожата, в качеството на интрадермално инжектиране, като по този начин стимулират и оптимизират  синтеза на собствената хиалуронова киселина в кожата.

 

Високомолекулна  хиалуронова киселина дълбоко овлажнява кожата и задържа влагата на повърхността, подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките.

 

Коктейл от аминокиселини (таурин, глицин, аргинин) изпълва клетките на кожата с енергия и жизненост и, стимулира регенерацията на клетките.

 

LPD на поливитаминни (витамини A, C, E, F) ускоряване на процеса на обновяване на клетките, стимулира производството на колаген и намаляване  бръчките.

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Скоро разглеждани

Нощен МезоКрем 30+

Нощен МезоКрем 30+

Цена: 17.50лв.