Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

АРТПЛЮС

Описание

Артплюс е  „Автентична Аюрведа” хранителна добавка, която съдържа билкови екстракти, които благоприятно повлияват усещането за болка и са подбрани след обстойни изследвания. Това е мощна комбинация от билки, подбрана за да освободи токсините от вътреставната течност и за свободни движения. Елиминира излишната пикочна киселина! Висока успеваемост при ПОДАГРА! Повлиява благоприятно за възстановяване при активно спортуващи.

  • Код: Au-0001
  • Тегло: 0.100 кг
Цена: 28.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
АРТПЛЮС /60 капсули/ е продукт на Гуудкеър, съставен изцяло от диворастящи билки. Това е  „Автентична Аюрведа” хранителна добавка, която съдържа билкови екстракти, които благоприятно повлияват усещането за болка и са подбрани след обстойни изследвания. Това е мощна комбинация от билки, подбрана за да освободи токсините от вътреставната течност и за свободни движения. Повлиява благоприятно при активно спортуващи.
Продуктът е изключителен мускулен релаксант. Вие вече не изпитвате болка в покой и движение. Комбинацията от билки способства ставата да остане в своята нормална, естествена среда и така тя се регенерира по естествен начин. Нещо повече продуктът елиминира излишната пикочна киселина от вътреставната течност и по този начин повлиява благоприятно при подагра. Болката постепенно намалява, а с времето изчезва, нещо с което не може да се отличи друг продукт на пазара в момента. Не можем да кажем, че ще Ви направим нова става и не искаме да приемате допълнителни собстанции, колкото и полезни качества да имат.
Ние Ви предлагаме с приемането на Артплюс Вие да осигурите на своите стави тяхната естествена среда, като така ще получите свободни движения без болка. За да е налице болка и затруднение на движенията в много случай става въпрос за дълго и продължило натрупване на токсини около ставата в резултат на неправилно хранене и нездравословен начин на живот.
При образуване на токсини организмът има възможност да ги елиминира, но постепенно с времето част от тях остават в ставите като нарушават естествената среда на ставата и тя не може да действа както би трябвало – в тези случай естественото решение на Аюрведа е природосъобразния прием на Артплюс.
Без странични ефекти!
Състав: Singhanad guggulu – Балзамово дърво/екстракт/ – 200 мг.; Балзамово дърво – 100 мг.; Босвелия – 100 мг.; Сминдух – 50 мг.; Витекс негундо/екстракт/ – 25 мг.; Витекс негундо – 25 мг.;
Начин на употреба: Два пъти по една – две капсули след храннене.

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Скоро разглеждани

АРТПЛЮС

АРТПЛЮС

Цена: 28.00лв.